Overzicht van alle projecten

U bent op zoek naar een realistische podiumbouwadviseur
voor uw theater, schouwburg, poppodium, wijkcentrum,
school of kunstopleiding?

Contact opnemen

Geselecteerde projecten

Als u de projecten lijst als PDF wil inzien, kunt u dat hieronder doen.

Het Park Hoorn

De installatie in Het Park heeft tot de zomer van 23 gedraaid op enkele remmen en enkele roedes. Daardoor een daklast onder het functioneel minimum.

Gezien de historie van Het Park(toneelhuis tijdens de bouw ingestort) een uitdaging om er een echt bruikbaar theater van te maken.

Voor de ingreep is dan ook hetnodige onderzoek en overleg gepleegd met gebouwconstructeurs, keurders en natuurlijk de gebruiker.

Het resultaat is een trekkenwand met 500 kg draagvermogen, een mogelijke puntlast van 230 kg en een moderne besturing. Daarmee sluit het Park aan bij de mogelijkheden van een moderne schouwburg en is de last (of het gebrek aan last) uit het verleden afgeschud.

Ook hebben we de Kleine Zaal en de toneelopening van de Grote Zaal zo aangepast dat er goed gewerkt kan worden met de eigen nieuwe line arrays en ingebrachte weergavesystemen.

Tevredenheidsverklaring

Theater in Musis

Om de zaal geschikt te maken voor theateraanbod worden het plafond aangepast, en wel zo dat de mogelijkheden van de Parkzaal blijvend verbeterd zijn t.o.v. de beperkingen nu.

Om dit in een kort tijdsbestek te kunnen doen veel (praktijk)ervaring, inzicht in de materie en kennis van de regelgeving van belang. In nauw contact met de constructeur en de keurende instantie en geschikte leveranciers wordt een innovatieve en snelle transformatie van concertzaal naar theaterzaal mogelijk gemaakt.

In januari draaien de eerste voorstellingen met een volledig gecertificeerde installatie.

Tevredenheidsverklaring

World Forum - Den Haag

Onderzoek naar de conditie van de toneelmechanische installaties, het opstellen van een plan van aanpak en aanbesteding van Toneelhijsinstallatie en ondermachinerie in een van de grootste zalen van Nederland (2162 plaatsen). Oude ongedocumenteerde ondermachinerie samen met de keurder beproeft. Een duur en waarschijnlijk onvolledig reverse-engineeringproces vermeden. Grote ingreep voor relatief bescheiden budget.

Tevredenheidsverklaring

Neem contact op

Voor vragen neem gerust contact met mij op.
Neem contact op