Overzicht van alle projecten

U bent op zoek naar een realistische podiumbouwadviseur
voor uw theater, schouwburg, poppodium, wijkcentrum,
school of kunstopleiding?

Contact opnemen

Geselecteerde projecten

Als u de projecten lijst als PDF wil inzien, kunt u dat hieronder doen.

Arnhem Lauwersgrachtalliantie

Het maken van het PVE Theatertechnische en Podiumfunctionaliteit voor een nieuw onderkomen voor het Stadstheater, Oostpool en Introdans.

Tevredenheidsverklaring

Cultuurhart Berlijnplein Utrecht

Het consortium heeft een eerste schets gemaakt van hoe de permanente gebouwen en publieke ruimte op Berlijnplein, de plek waar dit alles gaat gebeuren, er uit kan komen te zien. De komende tijd wordt er in co-creatie met alle partijen en omwonenden hier samen verder aan getekend.  “Er ontstaat iets bijzonders als je bewoners met kunstenaars, dichters met architecten en beleidsmakers met theatermakers in gesprek laat gaan. Dat levert daadwerkelijk iets nieuws op”, vertelt Donica Buisman van RAUM hierover.

Het consortium De Pleinmakers, dat de opdracht heeft gekregen om Berlijnplein te ontwerpen, te bouwen en te beheren, bestaat uit Vink Bouw, Studio R, INBO, Bureau SLA, Overtreders W, Woonpioniers, BOOM Landscape, SPIE, DWA, New Horizon, Pieters Bouwtechniek, Koen Koch Podiumadvies, DVDL en BLOC.

Tevredenheidsverklaring

Theater in Musis

Om de zaal geschikt te maken voor theateraanbod worden het plafond aangepast, en wel zo dat de mogelijkheden van de Parkzaal blijvend verbeterd zijn t.o.v. de beperkingen nu.

Om dit in een kort tijdsbestek te kunnen doen veel (praktijk)ervaring, inzicht in de materie en kennis van de regelgeving van belang. In nauw contact met de constructeur en de keurende instantie en geschikte leveranciers wordt een innovatieve en snelle transformatie van concertzaal naar theaterzaal mogelijk gemaakt.

In januari draaien de eerste voorstellingen met een volledig gecertificeerde installatie.

Tevredenheidsverklaring

World Forum - Den Haag

Onderzoek naar de conditie van de toneelmechanische installaties, het opstellen van een plan van aanpak en aanbesteding van Toneelhijsinstallatie en ondermachinerie in een van de grootste zalen van Nederland (2162 plaatsen). Oude ongedocumenteerde ondermachinerie samen met de keurder beproeft. Een duur en waarschijnlijk onvolledig reverse-engineeringproces vermeden. Grote ingreep voor relatief bescheiden budget.

Tevredenheidsverklaring

Kunstlinie Almere

Onverwachte kosten zijn nog onprettiger dan hoge kosten. Onafhankelijk beschrijven van de conditie van de mechanische installatie om de juiste reserveringen voor de toekomst te kunnen maken is belangrijk voor de continuïteit van een organisatie. Almere had behoefte aan een snelle reactie en zo is het mogelijk om binnen 48 uur ter plekke te zijn om een meting en inventarisatie te doen.

Tevredenheidsverklaring

Neem contact op

Voor vragen neem gerust contact met mij op.
Neem contact op